66 Nye boliger på
Islands Brygge

Boligerne udbydes i foråret 2022

Bo dejligt ved vandet og fælleden

PensionDanmark opfører 66 attraktive og bæredygtige boliger på den sidste grund på Islands Brygge. Henning Larsen Architects har tegnet de 2 tårne, der ligger tilbagetrukket fra vandet ud til den Centrale Plads mellem HavneBryggen Sirius og HavneBryggen Castor, og dermed har de fleste boliger en enestående udsigt til Fælleden, vandet og ind over byen. Her opføres primært 2 – 3-værelses lejligheder fra 71-97 m2 og 2 penthouselejligheder på ca. 170 m2. Alle boliger har dejlig altan og der bliver mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Projektet er under udarbejdelse, derfor tages der forbehold for ændringer.

Skriv dig op her

hvis du er interesseret i, at høre om de nye boliger på Islands Brygge. Salget starter i foråret 2022, og vi vil holde dig orienteret inden salget starter.

    Husk at skrive dig op til nyhedsbrevet

    Denne browser understøttes ikke længere

    Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

    Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

    Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.